Mailing list gevonden
Door: Sophie
Blijf op de hoogte en volg Sophie
07 November 2007 | Verenigde Staten, Boston
08 November 2007 - 09:45
Lautje:
Yo Soof (ziet er goed uit :) )
Je plekje al goed kunnen vinden? Aan je verhaaltje van de vorige keer te lezen vermaak je je wel. Hoe zijn de mannen? Moet ik wel weten, anders kom ik je niet opzoeken haha.
x Laura -
08 November 2007 - 11:55
Maaike:
Wow, superleuk verhaal Soof! Ik ben blij dat het Bandaboekje is bevallen :-)!
Succes met het vinden van vrienden die je zomaar even op kunt bellen als je niks te doen hebt, maar volgens mij verveel jij je in je eentje voorlopig nog niet! Heel veel plezier en succes met de paper!! Kus Maaik -
08 November 2007 - 11:57
Maaik:
Leuk trouwens dat je er al wat foto's bij hebt staan! -
08 November 2007 - 12:19
Liset:
Hai Sophie,
Leuke site en verhalen! kom zeker vaker kijken. En mocht je toch een keer voor een Burger gaan: ga dan voor de In-&-Out Burger! Vraag dan om de animal-style (krijg je extra saus en uitjes enz. alleen de insiders weten dat ;-) )
Succes met het voltooien van je missies!
xxx
Liset -
10 November 2007 - 00:38
Nienke :
Heey Sopje!
Jij, op een lab, in Boston.. uh oh...als dat maar goed gaat... ;-)(geen aarbeiencondooms tegen de computers van je lab-vriendinnetjes aanplakken daar he?).
Ik begrijp dat je er nog maar net bent, veel succes daar en vooral plezier natuurlijk!!
x
Nienke -
10 November 2007 - 18:46
Suzet:
Sooooof!!!
Wat cool, al die verhalen van je! En ook niet een klein beetje uitgebreid ofzo.. Haha, ik zat in mn eentje achter de laptop keihard te lachen om sommige delen uit je verhaal.. Vooral het gezondheidsgedeelte over dure appels en eco-brood en het dikke-mensen-met-lelijke-ontzettend-foute-quasi-nonchi-joggingsbroeken-verhaal vond ik geweldig! Je krijgt de ontzettend-gave-perfect-zittende-quasi-nonchi-jogginsbroek van Kasje zo snel mogelijk opgestuurd, zodat je kan laten zien hoe het wel moet!! :)
Succes met de paper en veel plezier met alles ontdekken en met vriendjes maken!
Liefs van Suzet -
12 November 2007 - 10:32
Maartje:
Hee Sooph,
Altijd leuk om te lezen!!!
HEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEL plezier daar en ik hou je in de gaten!
x -
12 November 2007 - 10:36
El:
Is je computer stuk of heb je het nu echt druk ? Ik kreeg net de smaak te pakken met het volgen van je weblog. Hoop op een seintje voor het vervolg !